cégbemutató |  temékek |  márvány |  gránit |  visszajelzés |  elérhetőség |  


 
   

  ‹‹ ›› 

Cégbemutató

      A vállalkozást Dóczy András alapította a kommunizmus évei alatt (1983-tól magánipari engedéllyel működtette), majd többszöri átalakulás után, 1995 óta a Dóczy Gránit Kft név alatt működik.
A vállalkozás családi hagyományra épül, az 1890-es években Fiuméből több olasz kőfaragómester került Csíkzsögödbe, köztük Balázs József, a jelenlegi cégtulajdonos  anyai nagyapja. Dóczy András így született bele a családban hagyománynak számító mesterségbe. A kőfaragó szakma magas szintre való emelésében segítette a kolozsvári képzőművészeti egyetem szobrászati karán szerzett végzettsége.

      A vállalat fő tevékenysége a kőfeldolgozás, képzett munkáscsapat tesz eleget a megrendelői igényeknek, úgy gép-, mint kézi kőfaragással, igényes kivitelezésű családi házak, középületek, bankok, irodaházak megvalósításában. A cég végtermékei közé tartoznak a sírkövek, emlékművek, fal-és padlóburkolatok, ablakpárkányok, konyhapultok és más építészeti elemek..
      A cég által feldolgozott anyagok  kizárólag természetes kövek (andezitek, mészkövek, márványok, gránitok stb.). A vevők igényeit több mint harmincféle különböző színű, hazai és külföldi természetes kőből tudja kielégíteni.
A termékek előállítása mellett a cég széleskörű szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek: az építészeti elemek gyártását megelőzi a cég szakemberei által végzett helyszíni felmérés, tanácsadás, és különböző tervek, tervrajzok elkészítése. A cég vállalja termékeinek beszerelését, az emlékművek szállítását, felállítását.

 

 

 

 
hu ro